Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.97a is out! (02/02/24); New blog post: New music for Galatia Academy (06/12/24)

Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 87

Author Topic: [0.97a] Ashes of The Domain  (Read 454051 times)

Kaysaar

  • Captain
  • ****
  • Posts: 407
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #630 on: October 15, 2023, 03:58:55 PM »

Hi I got here survey for new Module : Virtue of Society Where you can submit your own events!
https://forms.gle/TkvWXt3WgSyE4eb39
Logged

J2Greene

  • Ensign
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #631 on: October 16, 2023, 02:07:14 AM »

Logic bug in Vaults of Knowledge 1.6.9 :

In the current version, research can be paid for with 1 dedicated VOK Databank or, alternatively, 2 generic databanks.
The bug: if you have zero generic databanks in the industrial store, you cannot start any research — all the buttons will be greyed out — even if you have some dedicated VOK Databanks.
Workaround: You have to add some generic databanks to the store before you can initiate research. When you press the button, only the dedicated VOK Databank is actually consumed.
Logged

SC_Reaper

  • Ensign
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #632 on: October 16, 2023, 11:51:23 AM »

So I don’t have the newest version, but I finally managed to get some colonies set up and noticed that the help page for research seems to contain some grammatical mistakes. Would you mind if I went through the text and sent you the corrections?
Hi i know about few gramma mistakes , but I did not fixed them as this page will be rewritten

Yea english is not my first language, it's actually polish, but  whenever I can I fix some gramma mistakes
Okay yeah in that case it’s probably better to just wait for the new page. If you want someone to proofread then just shoot me a message. If I’m not too busy I’ll look it through.
Logged

Psylo

  • Ensign
  • *
  • Posts: 7
  • "Human rights are Ai rights!"
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #633 on: October 16, 2023, 11:50:39 PM »

Logic bug in Vaults of Knowledge 1.6.9 :

In the current version, research can be paid for with 1 dedicated VOK Databank or, alternatively, 2 generic databanks.
The bug: if you have zero generic databanks in the industrial store, you cannot start any research — all the buttons will be greyed out — even if you have some dedicated VOK Databanks.
Workaround: You have to add some generic databanks to the store before you can initiate research. When you press the button, only the dedicated VOK Databank is actually consumed.

Seems i to have this problem too, don't have any generic banks gonna check if i can find one and see if it works
« Last Edit: October 17, 2023, 04:09:13 PM by Psylo »
Logged
"AI are thinking being who have been enslaved by exploiters and warmongers!"

702982

  • Ensign
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #634 on: October 17, 2023, 12:40:42 AM »

So I don't know if im doing this right or not but I researched Stella Castellum and Coronal Energetic Hub and I cannot build them on my planets? I understand that stella Castellum is a space station but even planets without ones I do not get the option to. Also i have a Mezoic Park VOK database but I don't see a research for it and I also have a few VOK Databases that still have the research option greyed out, and i saw a previous post about needing the default databases to research but still didn't work.
« Last Edit: October 17, 2023, 12:46:03 AM by 702982 »
Logged

Psylo

  • Ensign
  • *
  • Posts: 7
  • "Human rights are Ai rights!"
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #635 on: October 17, 2023, 01:41:37 AM »

Logic bug in Vaults of Knowledge 1.6.9 :

In the current version, research can be paid for with 1 dedicated VOK Databank or, alternatively, 2 generic databanks.
The bug: if you have zero generic databanks in the industrial store, you cannot start any research — all the buttons will be greyed out — even if you have some dedicated VOK Databanks.
Workaround: You have to add some generic databanks to the store before you can initiate research. When you press the button, only the dedicated VOK Databank is actually consumed.

Seems to have this problem too, don't have any generic banks gonna check if i can find one and see if it works

putting the normal bank in it seems to work fine, very goofy

« Last Edit: October 17, 2023, 04:09:44 PM by Psylo »
Logged
"AI are thinking being who have been enslaved by exploiters and warmongers!"

DrCoconuties

  • Ensign
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #636 on: October 18, 2023, 12:54:20 PM »

Hi, is there any way to increase the amount of time between virtues of society events? I tried going into the aotd_colony_events and increasing the cooldown but it seems to have no effect.
Logged

Kaysaar

  • Captain
  • ****
  • Posts: 407
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #637 on: October 18, 2023, 12:55:22 PM »

Hi, is there any way to increase the amount of time between virtues of society events? I tried going into the aotd_colony_events and increasing the cooldown but it seems to have no effect.
I have not yet implemented cooldown to be adjustable in settings: Interval between events is from 30 to 40 days so player is not flooded with events one by one
Logged

Kingofchebureki

  • Ensign
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #638 on: October 19, 2023, 12:52:56 AM »

I think there might be a bug from the new AOTD thing. It keeps crashing my game.

945965 [Thread-3] INFO  data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager  - Passed first interval of guaranteed event
945966 [Thread-3] INFO  data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager  - Start Picking Event
945966 [Thread-3] INFO  data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager  - Event Picked
945966 [Thread-3] INFO  data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager  - We have assigned event Sands of Time - Facility Exploration
945966 [Thread-3] INFO  com.fs.starfarer.loading.scripts.new  - Loading class: data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutomeDP
945967 [Thread-3] INFO  com.fs.starfarer.loading.scripts.new  - Loading class: data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutomeDP$OptionID
945968 [Thread-3] INFO  com.fs.starfarer.loading.scripts.new  - Loading class: data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeDelegate
945968 [Thread-3] INFO  com.fs.starfarer.loading.scripts.new  - Loading class: data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeUI
945979 [Thread-7] INFO  sound.oo0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  - Cleaning up music with id [campaign_noncore_part1.ogg]
946338 [Thread-9] INFO  sound.oo0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  - Creating streaming player for music with id [campaign_noncore_part1.ogg]
946339 [Thread-9] INFO  sound.H  - Playing music with id [campaign_noncore_part1.ogg]
947652 [Thread-3] ERROR com.fs.starfarer.combat.CombatMain  - java.lang.NullPointerException
java.lang.NullPointerException
   at data.colonyevents.events.SandsOfTimeEvent.generateDescriptionOfEvent(SandsOfTimeEvent.java:116)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeUI.createUIForDecision(AoTDColonyEventOutcomeUI.java:193)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeUI.reset(AoTDColonyEventOutcomeUI.java:175)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeUI.init(AoTDColonyEventOutcomeUI.java:160)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeDelegate.init(AoTDColonyEventOutcomeDelegate.java:21)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.return.<init>(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.classsuper.showCustomVisualDialog(Unknown Source)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutomeDP.optionSelected(AoTDColonyEventOutomeDP.java:39)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutomeDP.init(AoTDColonyEventOutomeDP.java:28)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.classsuper.o 0000(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.classsuper.<init>(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.classsuper.<init>(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.campaign.CampaignState.showInteractionDialog(Unknown Source)
   at data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager.advance(AoTDColonyEventManager.java:189)
   at data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventAssigner.advance(AoTDColonyEventAssigner.java:21)
   at com.fs.starfarer.campaign.CampaignEngine.advance(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.campaign.CampaignState.advance(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.BaseGameState.traverse(Unknown Source)
   at com.fs.state.AppDriver.begin(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.combat.CombatMain.main(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher.o00000(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher$1.run(Unknown Source)
   at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Logged

Kaysaar

  • Captain
  • ****
  • Posts: 407
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #639 on: October 19, 2023, 02:37:56 AM »

I think there might be a bug from the new AOTD thing. It keeps crashing my game.

945965 [Thread-3] INFO  data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager  - Passed first interval of guaranteed event
945966 [Thread-3] INFO  data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager  - Start Picking Event
945966 [Thread-3] INFO  data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager  - Event Picked
945966 [Thread-3] INFO  data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager  - We have assigned event Sands of Time - Facility Exploration
945966 [Thread-3] INFO  com.fs.starfarer.loading.scripts.new  - Loading class: data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutomeDP
945967 [Thread-3] INFO  com.fs.starfarer.loading.scripts.new  - Loading class: data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutomeDP$OptionID
945968 [Thread-3] INFO  com.fs.starfarer.loading.scripts.new  - Loading class: data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeDelegate
945968 [Thread-3] INFO  com.fs.starfarer.loading.scripts.new  - Loading class: data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeUI
945979 [Thread-7] INFO  sound.oo0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  - Cleaning up music with id [campaign_noncore_part1.ogg]
946338 [Thread-9] INFO  sound.oo0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  - Creating streaming player for music with id [campaign_noncore_part1.ogg]
946339 [Thread-9] INFO  sound.H  - Playing music with id [campaign_noncore_part1.ogg]
947652 [Thread-3] ERROR com.fs.starfarer.combat.CombatMain  - java.lang.NullPointerException
java.lang.NullPointerException
   at data.colonyevents.events.SandsOfTimeEvent.generateDescriptionOfEvent(SandsOfTimeEvent.java:116)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeUI.createUIForDecision(AoTDColonyEventOutcomeUI.java:193)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeUI.reset(AoTDColonyEventOutcomeUI.java:175)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeUI.init(AoTDColonyEventOutcomeUI.java:160)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutcomeDelegate.init(AoTDColonyEventOutcomeDelegate.java:21)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.return.<init>(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.classsuper.showCustomVisualDialog(Unknown Source)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutomeDP.optionSelected(AoTDColonyEventOutomeDP.java:39)
   at data.colonyevents.ui.AoTDColonyEventOutomeDP.init(AoTDColonyEventOutomeDP.java:28)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.classsuper.o 0000(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.classsuper.<init>(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.newui.classsuper.<init>(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.campaign.CampaignState.showInteractionDialog(Unknown Source)
   at data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventManager.advance(AoTDColonyEventManager.java:189)
   at data.colonyevents.manager.AoTDColonyEventAssigner.advance(AoTDColonyEventAssigner.java:21)
   at com.fs.starfarer.campaign.CampaignEngine.advance(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.campaign.CampaignState.advance(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.BaseGameState.traverse(Unknown Source)
   at com.fs.state.AppDriver.begin(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.combat.CombatMain.main(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher.o00000(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher$1.run(Unknown Source)
   at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Please update to 1.0.1
Logged

Kaysaar

  • Captain
  • ****
  • Posts: 407
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #640 on: October 20, 2023, 06:19:37 PM »

Ashes of The Domain - Vaults of Knowledge Patch 1.6.10 : Save Compatbile with all patches after 1.6.6
Spoiler
fix: no longer api overrides logic gate, so research is not blocked even when you have VOK databank already placed in Research facility
fix: Finally I have managed to fix this: Items are no longer deleted when player shut's down research facility instead they are transfered to local storage
new : reduced drop rate of research databanks
new : Added setting for Pre Collapse Facilties generating research databanks : Dissabled by default
new : Now Lunalib is mandatory mod for Vaults of Knowledge : I plan more settings and I think this is for my own best
new : Cross content between Vaults of Knowledge and Virtue of Society
[close]
Ashes of The Domain - Virtue of Society Patch 1.0.2 Save Compatible with all previous patches
Spoiler
THIS CONTENT IS ONLY WHEN BOTH VIRTUE OF SOCIETY AND VAULTS OF KNOWLEDGE ARE ENABLED
-------------------------------------------------------------------------------------
new: Added 2 more events :  Project Charon , Question of Archimedes
new: Added 3 structures  : Charon Facility , Archimedes SQC, Dolos Network Center
new: Added quest regarding Project Charon
new: Added new type of AI Core : Theta Core with unique skill : 4th Dimensional Sight which allows Dolos Network center to be functional
new: Added Soulkiller mechanic to create Theta Cores (Straight Cyberpunk reference) - REMEMBER TO NOT OVERUSE IT
-------------------------------------------------------------------------------------
new: Added two events : New Colossus and Harvest of Year
[close]
Logged

Jimminy Crimbles

  • Lieutenant
  • **
  • Posts: 56
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #641 on: October 20, 2023, 09:59:53 PM »

here's a bug: virtue of society's events can currently trigger on nexerelin outposts. this is especially irritating when one-time events like the UAF bakery event happen on a random empty outpost in the middle of nowhere.

edit: also having crashes happen when i mouse over the cancel upgrade prompt on my heavy industry. no idea what's happening there.
Code
1484102 [Thread-3] ERROR com.fs.starfarer.combat.CombatMain  - java.lang.NullPointerException
java.lang.NullPointerException
at data.scripts.research.CancelUpgradeUIOverride.createTooltip(CancelUpgradeUIOverride.java:51)
at com.fs.starfarer.campaign.ui.marketinfo.c$6.createImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.impl.StandardTooltipV2Expandable.create(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.impl.StandardTooltipV2Expandable.beforeShown(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.thissuper.showTooltip(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.O0Oo.oÒ0000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.O0Oo.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.thissuper.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.interfacenew.dispatchEventsToChildren(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.interfacenew.processInputImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.public.processInputImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.campaign.ui.marketinfo.c.processInputImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.thissuper.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.interfacenew.dispatchEventsToChildren(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.interfacenew.processInputImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.thissuper.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.campaign.CampaignState.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.BaseGameState.traverse(Unknown Source)
at com.fs.state.AppDriver.begin(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.combat.CombatMain.main(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher.o00000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher$1.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:750)
« Last Edit: October 20, 2023, 10:42:15 PM by Jimminy Crimbles »
Logged

Milanin

  • Ensign
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #642 on: October 20, 2023, 10:16:45 PM »

I have run into a problem.

I have the Ouroboros quest to go to the planet and find something. The problem originates from the fact that I had an event for some kind of core before I got the Ouroboros quest as there was another Galatia quest nearby and I just went from planet to planet surveying everything.

Now I am unable to find the "Core" required for the Ouroboros quest to tick over and it is staying as the next task for the quest to progress through.

Edit: After visiting the Galatia Academy again, it gave me the rewards, but it didn't close the quest, leaving it open.
« Last Edit: October 20, 2023, 10:21:58 PM by Milanin »
Logged

Kaysaar

  • Captain
  • ****
  • Posts: 407
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #643 on: October 20, 2023, 10:48:07 PM »

here's a bug: virtue of society's events can currently trigger on nexerelin outposts. this is especially irritating when one-time events like the UAF bakery event happen on a random empty outpost in the middle of nowhere.

edit: also having crashes happen when i mouse over the cancel upgrade prompt on my heavy industry. no idea what's happening there.
Code
1484102 [Thread-3] ERROR com.fs.starfarer.combat.CombatMain  - java.lang.NullPointerException
java.lang.NullPointerException
at data.scripts.research.CancelUpgradeUIOverride.createTooltip(CancelUpgradeUIOverride.java:51)
at com.fs.starfarer.campaign.ui.marketinfo.c$6.createImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.impl.StandardTooltipV2Expandable.create(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.impl.StandardTooltipV2Expandable.beforeShown(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.thissuper.showTooltip(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.O0Oo.oÒ0000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.O0Oo.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.thissuper.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.interfacenew.dispatchEventsToChildren(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.interfacenew.processInputImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.public.processInputImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.campaign.ui.marketinfo.c.processInputImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.thissuper.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.interfacenew.dispatchEventsToChildren(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.interfacenew.processInputImpl(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.ui.thissuper.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.campaign.CampaignState.processInput(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.BaseGameState.traverse(Unknown Source)
at com.fs.state.AppDriver.begin(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.combat.CombatMain.main(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher.o00000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher$1.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:750)
With Vos, i will fix it

For Vaults of Knowledge what version it is ?
Logged

Kaysaar

  • Captain
  • ****
  • Posts: 407
    • View Profile
Re: [0.96a] Ashes of The Domain
« Reply #644 on: October 20, 2023, 10:50:37 PM »

I have run into a problem.

I have the Ouroboros quest to go to the planet and find something. The problem originates from the fact that I had an event for some kind of core before I got the Ouroboros quest as there was another Galatia quest nearby and I just went from planet to planet surveying everything.

Now I am unable to find the "Core" required for the Ouroboros quest to tick over and it is staying as the next task for the quest to progress through.

Edit: After visiting the Galatia Academy again, it gave me the rewards, but it didn't close the quest, leaving it open.
Gonna fix it in next patch
Logged
Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 87