Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.97a is out! (02/02/24); New blog post: New music for Galatia Academy (06/12/24)

Pages: 1 ... 91 92 [93] 94

Author Topic: [0.96a] Console Commands v2023.05.05  (Read 1610096 times)

Vundaex

  • Commander
  • ***
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1380 on: March 25, 2024, 02:58:12 PM »

allhulls and allweapons dont seem to be working with the latest version 0.97.
Storages are empty.
Logged

digitalizedMind

  • Ensign
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1381 on: March 27, 2024, 12:17:45 AM »

SetMarketOwner is really buggy. If I try to use it on a colony with a space in the name, it usually targets the wrong colony. If i misspell even a single letter, it usually targets the wrong colony instead of cancelling. Just now I had an incident where I was trying to change the owner of "Kaliyan", but the command was targeting "Kalabagang". Tried it again in case it's case sensitive, did the same thing. I renamed the colony to "Kameron" and the command started targeting "Kroni Ledge". This command is almost unusable I swear...

allhulls and allweapons dont seem to be working with the latest version 0.97.
Storages are empty.

They work fine for me on 0.97a-RC11. Did you use storage set first?
« Last Edit: March 27, 2024, 12:19:48 AM by digitalizedMind »
Logged

Vundaex

  • Commander
  • ***
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1382 on: March 29, 2024, 12:03:31 PM »

SetMarketOwner is really buggy. If I try to use it on a colony with a space in the name, it usually targets the wrong colony. If i misspell even a single letter, it usually targets the wrong colony instead of cancelling. Just now I had an incident where I was trying to change the owner of "Kaliyan", but the command was targeting "Kalabagang". Tried it again in case it's case sensitive, did the same thing. I renamed the colony to "Kameron" and the command started targeting "Kroni Ledge". This command is almost unusable I swear...

allhulls and allweapons dont seem to be working with the latest version 0.97.
Storages are empty.

They work fine for me on 0.97a-RC11. Did you use storage set first?

That's weird, for some reason I never had to set storage before.
Thanks for the tip.
Logged

digitalizedMind

  • Ensign
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1383 on: March 29, 2024, 09:52:05 PM »

That's weird, for some reason I never had to set storage before.
Thanks for the tip.

By default your storage is set to the colony you spawned at, or an abandoned station, i'm not sure which but it probably depends on whether you are starting as your own faction or not. There's probably a way to get the game to tell you where your storage currently is.
Logged

Lokiose

  • Ensign
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1384 on: April 06, 2024, 08:52:37 PM »

New to forums, I just wanted to ask when this was going to be updated? This is one of the few mods I always run in starsector so not being able to use it for the newest version stinks. Not trying to rush though, just asking. Thanks
Logged

Sarix

  • Ensign
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1385 on: April 06, 2024, 10:36:03 PM »

New to forums, I just wanted to ask when this was going to be updated? This is one of the few mods I always run in starsector so not being able to use it for the newest version stinks. Not trying to rush though, just asking. Thanks
You can change version info in mod_info.json and it`ll work just fine.
Logged

Nalesh

  • Ensign
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1386 on: April 19, 2024, 11:09:07 AM »

Anyone got a way to add/remove officer skills? For example changing the RAT comrade special skill.
Logged

LordGorloj

  • Ensign
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1387 on: April 19, 2024, 01:44:49 PM »

Yo is this gunna be updated to the latest version?








:)
Logged

lannnnnnar

  • Ensign
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1388 on: April 25, 2024, 01:22:47 PM »

Game crashes when I try and open the console and there is no saves/common/config/lw_console_settings.json to edit
Logged

ChronosMrk1

  • Ensign
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1389 on: May 05, 2024, 10:58:31 PM »

Is there a command for adding s-mods to ships? Or would I just have to edit the save file
Logged

le Dingo tout beau

  • Ensign
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1390 on: May 06, 2024, 12:43:49 AM »

this mod is still in devellopment ? kinda need it :/
Logged

DownTheDrain

  • Captain
  • ****
  • Posts: 303
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1391 on: May 07, 2024, 04:12:35 AM »

this mod is still in devellopment ? kinda need it :/

Then use it and change the version number in mod_info.json.
Works fine from what I can tell.
Logged

le Dingo tout beau

  • Ensign
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1392 on: May 07, 2024, 08:45:36 AM »

Thanks for the tips !
« Last Edit: May 07, 2024, 08:59:14 AM by le Dingo tout beau »
Logged

bob2040

  • Ensign
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1393 on: May 14, 2024, 07:33:03 PM »

get an error when using Console Commands for AllHulls and the same thing for allall

Thread-2] ERROR org.lazywizard.console.Console  - Failed to execute command "AllHulls" in context CAMPAIGN_MARKET
java.lang.NullPointerException: Cannot invoke "com.fs.starfarer.loading.specs.Y.getWeaponType()" because "<local4>" is null

lucky for me the game don't crash and Console Commands for weapons/wings/Blueprints/Hullmods work fine
Logged

budgetcommander0451

  • Ensign
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: [0.96a] Console Commands v2023.05.05
« Reply #1394 on: May 19, 2024, 10:15:44 AM »

Is there a way for me to give an officer XP?
Logged
Pages: 1 ... 91 92 [93] 94