Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 ... 4 5 [6]

Author Topic: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots  (Read 173966 times)

Aldazar

  • Lieutenant
  • **
  • Posts: 62
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #75 on: August 19, 2022, 11:26:52 PM »

Really nice actually. Two pages is enough for all the interactive buildings. And if you fancy doing a super op colony with commands you only need to fiddle with the index number for placement.
Logged

Oya

  • Ensign
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #76 on: September 04, 2022, 02:38:04 PM »

Hello, first thank you immensely for this beautiful mod. I read through the replies and saw you weren't interested in making more than 2 pages for the building slots. If it isn't any trouble, I am trying to make a mod similar to yours for my personal use but to make extra pages for the building slots other than the 2, can you point me in the right direction or offer any insight to help me in this endeavor? I would appreciate it greatly. Again, thank you for this wonderful mod.
Logged

SirHartley

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 645
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #77 on: September 05, 2022, 09:29:10 AM »

the source is packed with the mod, feel free to look at it.
Logged

n3xuiz

  • Commander
  • ***
  • Posts: 176
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #78 on: September 05, 2022, 09:39:41 AM »

if you actually manage it i'd be very interested in a version with more pages.
Logged

SirHartley

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 645
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #79 on: September 05, 2022, 10:07:01 AM »

The thing with the third page is that in almost all cases, when asked "Why do you need a third page", the answer is "I don't know, I just want one".
The time required to re-write the mod to accommodate the "want, not need" is better spent making more cool stuff for my other mods.
Logged

n3xuiz

  • Commander
  • ***
  • Posts: 176
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #80 on: September 05, 2022, 10:10:45 AM »

i don't mean to sound ungrateful. your mod is a must when using additional modded structures/industries. i understand not wanting to spend lots of time on a re-write for a few edge cases.
Logged

Gundamfan

  • Ensign
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #81 on: September 19, 2022, 04:04:44 PM »

Can you add 16 slots instead of 12?
Logged

SirHartley

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 645
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #82 on: September 20, 2022, 08:38:35 AM »

I give up lol
Logged

Lone_Ape

  • Ensign
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #83 on: December 20, 2022, 09:30:03 AM »

Could you please add more pages?
Logged

bibigun23

  • Ensign
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #84 on: December 20, 2022, 10:05:20 AM »

The thing with the third page is that in almost all cases, when asked "Why do you need a third page", the answer is "I don't know, I just want one".
The time required to re-write the mod to accommodate the "want, not need" is better spent making more cool stuff for my other mods.
Great mod @SirHartley. Thanks for your work and you are right, it does n't need another page since there are many buildings from mods, that placing conflicted outcome and other circumstances if you study the effects. Cram up every building in 1 planet is a huge mistake so, it's rather better to occupy a system with more planets or, add new ones and edit them with console commands in order to make the best out of your faction.

 One thing i should mention though is, that i face some strange behaviors some times and while visiting my colonies at random times, i see random buildings missing from the pages and after changing back and forth they reappear. not sure what it cause it, but if i don't keep track of them i might end up building more nonsense and cause some random one to go invisible lol (i changed from settings my limits to 30 buildings).
Logged

AdtrL

  • Ensign
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #85 on: December 20, 2022, 03:10:50 PM »

"Site can't be reached" error preventing download.
Logged

NikoTheGuyDude

  • Commander
  • ***
  • Posts: 189
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #86 on: December 20, 2022, 04:32:17 PM »

"Site can't be reached" error preventing download.

Judging by how youve said this in 5 different threads, it's a you problem
Logged

AdtrL

  • Ensign
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #87 on: December 21, 2022, 02:23:13 AM »

"Site can't be reached" error preventing download.

Judging by how youve said this in 5 different threads, it's a you problem
Ok. 5? This site only says I've made 4 posts. (At the current time.)
Logged

not a luddic path member

  • Ensign
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Grand.Colonies 1.0.d - More Building Slots
« Reply #88 on: February 01, 2023, 05:37:16 PM »

Hello great mod. Can you make it possible for AI colonies to also take advantage of the second page? Currently if you go into dev mode and try to access the second building page, nothing happens. If its not possible that's okay too.
Logged
Pages: 1 ... 4 5 [6]