Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.97a is out! (02/02/24)

Author Topic: [0.9 RC8] 'Restore' doesn't work as expected on (P) hulls  (Read 1551 times)

TJJ

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 1905
    • View Profile
[0.9 RC8] 'Restore' doesn't work as expected on (P) hulls
« on: November 19, 2018, 04:57:31 AM »

My idiot wingman managed to get his (P) Falcons blown up, which gave it a d-mod.

I restored the ship, expecting it to simply remove the d-mod, but ended up with this:



Besides the obvious, it's also worth mentioning that if I click away from this ship, then return to it, the ship class changes from 'Falcon (P) class' to 'Falcon-class'.
« Last Edit: November 19, 2018, 05:36:54 AM by TJJ »
Logged

Karlito

  • Ensign
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: [0.9 RC8] 'Restore' doesn't work as expected on (P) hulls
« Reply #1 on: January 10, 2019, 10:50:39 AM »

Just experienced this bug as well, when I went to restore my Falcon (P)'s degraded engines.
Logged

Alex

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Posts: 23736
    • View Profile
Re: [0.9 RC8] 'Restore' doesn't work as expected on (P) hulls
« Reply #2 on: January 10, 2019, 10:54:26 AM »

Yep, thank you for the report(s) - this is fixed for the next (0.9.1a) release!
Logged

iamseron

  • Ensign
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: [0.9 RC8] 'Restore' doesn't work as expected on (P) hulls
« Reply #3 on: January 11, 2019, 12:36:44 PM »

Should there be an option to restore them out of Pirate hull configuration or vice versa as well?
Logged

Alex

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Posts: 23736
    • View Profile
Re: [0.9 RC8] 'Restore' doesn't work as expected on (P) hulls
« Reply #4 on: January 11, 2019, 12:53:58 PM »

Please keep stuff in the bug reports forum to bug reports; this more properly belongs in the suggestions forum. I don't normally mind stuff going a bit off-topic but this subforum is an exception.
Logged