Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Low-CR ships suffering failures in simulations - intended? Mod issue?  (Read 1306 times)

XpanD

  • Captain
  • ****
  • Posts: 356
    • View Profile

Done in pictures, because they speak a thousand words:

Spoiler
[close]
Spoiler
[close]

The ship on the left in the first picture is at 30% CR, and starts off with exactly 50% during the simulation. It is freshly bought, not having seen any combat yet. The two ships to the right of that are both at 7% (in the fleet window), and both came out of an earlier battle. Both of those suffer critical malfunctions... in a simulation. Not sure if that's intended, so I figured I'd make a topic for it!

All three of these ships are from the Valkyrians mod, running in Exerelin as usual.


Topic can be locked, see below.
« Last Edit: February 09, 2014, 02:58:01 AM by XpanD »
Logged

Debido

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 1183
    • View Profile
Re: Low-CR ships suffering failures in simulations - intended? Mod issue?
« Reply #1 on: February 09, 2014, 02:51:44 AM »

You can set the CR for the simulation using the CR slider for the ship in the refit screen in the top left hand corner. Check what level that is set at.
Logged

XpanD

  • Captain
  • ****
  • Posts: 356
    • View Profile
Re: Low-CR ships suffering failures in simulations - intended? Mod issue?
« Reply #2 on: February 09, 2014, 02:55:23 AM »

Oh wow, I had no idea that even existed (as a slider, that is - thought it was static). I feel silly now, thanks for the info though! :P
Logged