Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.95a is out! (03/26/21); Blog post: Of Slipstreams and Sensor Ghosts (09/24/21)

Pages: 1 ... 72 73 [74]

Author Topic: [0.95a] Console Commands v2021.04.10  (Read 870175 times)

nocluewhatimdoing

  • Ensign
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: [0.95a] Console Commands v2021.04.10
« Reply #1095 on: August 05, 2021, 11:11:50 AM »

Me when I mod an ungodly amount of IV and V rank planets into the sector
Logged

demoix

  • Ensign
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: [0.95a] Console Commands v2021.04.10
« Reply #1096 on: August 18, 2021, 07:08:33 PM »

How actually use ToggleAI command? I select my ship then enter ''ToggleAI fleet on'' , or even ''toggleai all on'' but still, my ship is not controlled by AI. Anyone can help me with how to use it properly?
Logged

PureDesire

  • Ensign
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Email
Re: [0.95a] Console Commands v2021.04.10
« Reply #1097 on: September 24, 2021, 03:49:13 AM »

Hello,could I put this mod on fossic.org (it's a Chinese commuinty of starsector)so more Chinese can use this mod?
Logged

Kothyxaan

  • Ensign
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: [0.95a] Console Commands v2021.04.10
« Reply #1098 on: September 25, 2021, 01:35:47 PM »

Is there now a way to spawn Remnant Nexus in a system? If so how?
If not this is a request :D
Logged

deoxyribonucleicacid

  • Ensign
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
    • Email
Re: [0.95a] Console Commands v2021.04.10
« Reply #1099 on: October 04, 2021, 11:57:17 PM »

is there a way to mess with stars themselves? (i.e changing the star type, adding another starsystem etc.)

Logged

Blackwell

  • Ensign
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: [0.95a] Console Commands v2021.04.10
« Reply #1100 on: October 17, 2021, 12:27:30 PM »

Hey first post on the forums so first off thanks for the mod, it's helpful when testing and even just fun for playing around in the game or getting officers who don't suck. With that said, I have a bug report about the Officer Training skill. When I use the command "respec (officer name)" it caps their max level at five and prevents them from having a second skill made elite, as far as I can tell I don't think this is a mod conflict because when I recruit new officers or add officers with console commands and level them without respecing them it allows them to level to six and allows me to give them two elite skills.
Logged
Pages: 1 ... 72 73 [74]