Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.95.1a is out! (12/10/21); Blog post: Uniquifying the Factions, Part 2 (04/30/22)

Pages: 1 ... 76 77 [78] 79 80

Author Topic: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25  (Read 1051614 times)

Zelrod92

  • Ensign
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1155 on: April 05, 2022, 12:08:51 PM »

For me even after redownloading CONCORD, I still have the same error.
Logged

HopeFall

  • Ensign
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1156 on: April 08, 2022, 01:02:49 PM »

Relogging fixes it temporarily.
Logged

Kermer101

  • Ensign
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Unofficial Developer's Console (beta ready for download)
« Reply #1157 on: April 09, 2022, 08:34:18 AM »

Mr creator of the mod is there a way i can edit a planet's properties? for example add organics or remove cold?
Logged

√ústad

  • Commander
  • ***
  • Posts: 112
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1158 on: April 15, 2022, 01:23:40 PM »

AllOfficerSkills add outdated skills such as Shield Modulation, Phase Modulation, Reliability Engineering and Ranged Specialization. It needs update OP  :)
Logged

hua

  • Ensign
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Email
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1159 on: April 18, 2022, 08:18:24 AM »

UGV
Logged

React52

  • Ensign
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1160 on: April 20, 2022, 10:51:47 PM »

is there any way that I can just pre-load commands? so I don't have to put them in every time.
Logged
oh god..

LordBlade

  • Ensign
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1161 on: April 21, 2022, 01:00:36 PM »

Does the console allow you to remove D mods from ships?
Logged

LordBlade

  • Ensign
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1162 on: April 24, 2022, 07:00:18 PM »

I'm super confused with this "custom script" thing.


Basically I was looking for a way to make it so that I could activate "God Fleet", "InfiniteAmmo Fleet" and "InfiniteFlux Fleet" all as one command (like say just "Uber") for when I want to just cheat an easy win in combat (or generally muck about with ships).


Can someone help me with this?
Logged

laz2727

  • Ensign
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1163 on: April 25, 2022, 01:12:06 AM »

I spliced together two commands to make one that creates both an asteroid belt and its ring band.
Back up the save before you mess with it. This can actually BRICK saves.

I want to make an Asteroid Belt in a Star System named Arcadia, near planet #2. (For tech-oriented people: it isn't 0-indexed. The planet #0 is the central star.) (You can use getEntityById, i just found it clunkier. For stars, it's probably better to use getStar(), getSecondary() and getTertiary().)
I want to chuck in 50 asteroids that you can interact, with the starting point of the Belt being 700 pixels away from the star specified, with the entire asteroid belt being 240 pixels THICC, in it some asteroid takes 400 days to complete an orbit some taking 600 days to complete their orbit, with the ring itself taking 500 days to orbit. I want to name it Ring of Power.
I want the ring to have the texture #3. (It can be any value 0-3, though 1 and 2 are very similar.)

Quote
RunCode Global.getSector().getStarSystem("Arcadia").addAsteroidBelt((PlanetAPI)Global.getSector().getStarSystem("Arcadia").getPlanets().get(2), 50, 700f, 240f, 400f, 600f, Terrain.ASTEROID_BELT, "Ring of Power");
Global.getSector().getStarSystem("Arcadia").addRingBand((PlanetAPI)Global.getSector().getStarSystem("Arcadia").getPlanets().get(2), "misc", "rings_asteroids0", 256, 3, Color.RED, 240f, 700f, 500f)
Logged

Vanshilar

  • Captain
  • ****
  • Posts: 262
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1164 on: April 25, 2022, 05:05:03 PM »

Basically I was looking for a way to make it so that I could activate "God Fleet", "InfiniteAmmo Fleet" and "InfiniteFlux Fleet" all as one command (like say just "Uber") for when I want to just cheat an easy win in combat (or generally muck about with ships).

There's the "alias" command (and the associated "aliasremove" command), so to do this you should be able to type in:

alias uber god fleet;infiniteammo fleet;infiniteflux fleet
Logged

LordBlade

  • Ensign
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1165 on: April 26, 2022, 06:03:11 PM »

There's the "alias" command (and the associated "aliasremove" command), so to do this you should be able to type in:

alias uber god fleet;infiniteammo fleet;infiniteflux fleet
Thank you.
Logged

LordBlade

  • Ensign
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1166 on: April 27, 2022, 03:41:00 PM »

So with the "setrelation" command, can you change the relations with individual NPCs?
And how would that be formatted?
Logged

Tigasboss

  • Ensign
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1167 on: May 04, 2022, 09:51:10 AM »

Is it possible to change a star system background using this mod?
I know its possible to make planets and add stable points to a star system using "runcode" and code made by other users.
I tried to find code that would let me do that but the closest thing i found was a code that would create and entirely new star system.
Logged

The_White_Falcon

  • Ensign
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1168 on: May 14, 2022, 07:15:32 PM »

As of today I have the latest version of CONCORD mod; however I've noticed the list ships command stops working after a while in-game.  I have to exit/re-launch the game to fix the issue every time.
Logged

Moth

  • Ensign
  • *
  • Posts: 7
  • Just a Moth
    • View Profile
Re: [0.95.1a] Console Commands v2021.12.25
« Reply #1169 on: May 16, 2022, 08:12:29 AM »

Is there a command that would let me speed up the building time of some things in my colony? or would speedup the time in general for example like x3 x4?
Logged
Just a random Moth
Pages: 1 ... 76 77 [78] 79 80