Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.95a is out! (03/26/21); Blog post: Skill Changes, Part 2 (07/15/21)

Author Topic: [0.95a-RC15] TooltipMakerAPI.addShipList fails to render ships with modules  (Read 206 times)

Jaghaimo

  • Commander
  • ***
  • Posts: 242
    • View Profile

TooltipMakerAPI's showShips() renders ships with modules fine, but addShipList() renders white rectangles over modules. Also added base sprite (using addImage() which is fine) for comparison. Tried both base hull and proper variants.

At this point I'll gladly accept any workaround that lets me render image centered using addImage(), whatever the hack is needed.

Code for reproduction: get Roider Union mod, and the code here: https://github.com/jaghaimo/rcoin

Spoiler

[close]

« Last Edit: May 04, 2021, 08:40:41 AM by Jaghaimo »
Logged
Stellar Networks - collection of useful intel boards
Starpocalypse - fortresses and regulations

SafariJohn

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 2101
    • View Profile

The list on the left side of your image is not showing modules at all.
Logged

Jaghaimo

  • Commander
  • ***
  • Posts: 242
    • View Profile

The list on the left side of your image is not showing modules at all.
Yes, that's the same as what I fed to `addImage()` - base hull's sprite name. Which is probably what `showShips()` display as well, thus it looks "fine" (hard to tell with small icon). Wish `addShipList()` would behave the same...
Logged
Stellar Networks - collection of useful intel boards
Starpocalypse - fortresses and regulations

Jaghaimo

  • Commander
  • ***
  • Posts: 242
    • View Profile

Updated title, it always was RC15, but my browser autocompleted 12 for me :/
Logged
Stellar Networks - collection of useful intel boards
Starpocalypse - fortresses and regulations