Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: CTD when hitting autofit on Conquest  (Read 54 times)

Lerzan

  • Ensign
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
CTD when hitting autofit on Conquest
« on: April 19, 2021, 01:26:23 PM »

Error Log
Spoiler
128555 [Thread-3] ERROR com.fs.starfarer.combat.CombatMain  - java.lang.NullPointerException
java.lang.NullPointerException
   at com.fs.starfarer.coreui.refit.auto.A.sizeChanged(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.OO0O.setSize(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.interface.setSize(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.coreui.refit.auto.oOoO.ÓÔ0000(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.coreui.refit.auto.oOoO.createUI(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.coreui.refit.auto.oOoO.<init>(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.coreui.refit.S.actionPerformed(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.k.buttonPressed(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.oooO.new(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.oooO.processInput(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.ui.V.super(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.BaseGameState.traverse(Unknown Source)
   at com.fs.state.AppDriver.begin(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.combat.CombatMain.main(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher.o00000(Unknown Source)
   at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher$1.run(Unknown Source)
   at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[close]

Mod List
Spoiler
"enabledMods": [
  "Adjusted Sector",
  "lw_autosave",
  "beyondthesector",
  "CaptainsLog",
  "lw_console",
  "sun_hyperdrive",
  "IndEvo",
  "kadur_remnant",
  "lw_lazylib",
  "MagicLib",
  "Mayasuran Navy",
  "nexerelin",
  "SCY",
  "sun_starship_legends",
  "Terraforming and Station Construction",
  "US"
[close]

All mods have been activated since the start of the save, no recent changes.

Whenever I hit the autofit button on the conquest, it immediately crashes to desktop. Other ships do not have this issue that I have found so far, just this one. Any help would br appreciated, as i can't figure out what the error log is actually saying is the problem!
Logged