Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.95.1a is out! (12/10/21); Blog post: Hostile Activity (09/01/22)

Author Topic: My mods hull variants don't spawn in station  (Read 2993 times)

Upgradecap

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 5422
  • CEO of the TimCORP
    • View Profile
    • Email
My mods hull variants don't spawn in station
« on: March 20, 2012, 01:31:15 PM »

As per title, my modded (custom) hull variants don't spawn automatically.
Logged

Alex

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Posts: 20771
    • View Profile
Re: My mods hull variants don't spawn in station
« Reply #1 on: March 20, 2012, 01:33:00 PM »

The stuff that spawns at the stations has to be defined explicitly (look in Corvus.java, and the convoy spawn points, for examples).
Logged

Upgradecap

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 5422
  • CEO of the TimCORP
    • View Profile
    • Email
Re: My mods hull variants don't spawn in station
« Reply #2 on: March 20, 2012, 01:33:39 PM »

No, i was talking about my custom station, they spawn as ordinary variants. Not the hull variants.
Logged

Alex

  • Administrator
  • Admiral
  • *****
  • Posts: 20771
    • View Profile
Re: My mods hull variants don't spawn in station
« Reply #3 on: March 20, 2012, 01:34:30 PM »

You can use <hull id>_Hull to get the empty hull variant.
Logged

Upgradecap

  • Admiral
  • *****
  • Posts: 5422
  • CEO of the TimCORP
    • View Profile
    • Email
Re: My mods hull variants don't spawn in station
« Reply #4 on: March 20, 2012, 01:41:37 PM »

Oh, didn't think of it.
Logged