Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.95a is out! (03/26/21); Blog post: Of Slipstreams and Sensor Ghosts (09/24/21)

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Goldendragonfinn

Pages: [1]
1
Mods / Re: [0.95a] Terraforming and Station Construction (v7.0.0)
« on: May 02, 2021, 08:37:38 PM »
I think I know what's causing this. I'm going to try to issue a patch today to fix it. Sorry about the bug!

Thanks for the update, however i've got the same bad news, it's still happening. My guess is that there's some compatabiltiy issues with the mods im running and i'll just have to keep doing them one at a time.

2
Mods / Re: [0.95a] Terraforming and Station Construction (v7.0.0)
« on: May 02, 2021, 02:18:13 AM »
I'm not sure if the mod is bugged or whatnot, but my terraforming progrees is all over the place.

The progress on one of my planets was at 53% at one point, but when i came back a little later it was down to 13%.

Am i doing something wrong?

It should only go down if you change the terraforming project or you change the number of days required in the settings file. Did you do either of those things?

My EUTEK terraforming is a little wonky as well, I had one stay at 0% for very long
Then I decided to test it by removing and placing it back
I placed another EUTEK on a cold planet in the same system that says "progress is halted due to temperatures" (both are habitable)
and suddenly both planets went to 1%
I removed the EUTEK from the cold planet
and the previous jungle planet's progress went to 0% again
I removed and replaced the jungle planet's EUTEK and I'm just gonna keep playing, will update if I see more wonky stuff

Interesting. I'll do some testing to see if I can replicate this problem. Thanks for reporting it!

Same issues on my end, along with not getting access to the terraforming menu on occasion due to the option just not being there, sometimes

Edit: I think i found the issue causing the menu to disappear ,i've set it so that i can keep using the E.U.T.E.C  and i have multiple gene labs with the E.U.T.E.C installed, which is somehow confusing it with another planet. in other word's i can only run one genelab/terraforming project one at a time
Double Edit: did some more testing, and it looks like you cant interact with another planet that has the entire genelab ensemble without it causing some kind of menu bug.

3
Mods / Re: [0.9.1a] Scy V1.57 (2019/09/04)
« on: September 15, 2019, 10:00:32 AM »
Ahh.
Fair enough.
At lest it's still good to go.

4
Mods / Re: [0.9.1a] Scy V1.57 (2019/09/04)
« on: September 15, 2019, 05:11:48 AM »
Umm Where can i get 1.56? :-[

5
Mods / Re: [0.9.1a] Scy V1.57 (2019/09/04)
« on: September 15, 2019, 05:04:18 AM »
Updated from 1.55.
Thanks for the heads up!
 ;)

6
Mods / Re: [0.9.1a] Scy V1.57 (2019/09/04)
« on: September 14, 2019, 07:49:57 PM »
Hello!

I just updated SCY then got [SCY_WketoEngineRight] Not Found! Error.
Can i please have some help with this

7
Mods / Re: [0.8a] Diable Avionics 1.82 (08/05/2017)
« on: May 15, 2017, 07:05:15 PM »
Please stop spamming.  I don't know what's wrong with your browser, but the very obvious download button on the front page works fine.  It links to https://bitbucket.org/CodingTartiflette/flashfrozens-diable-avionics/downloads/DIABLEAVIONICS_V1.82RC2.7z since you can't seem to find it.

Thank you, and sorry about the spamming.

8
Mods / Re: [0.8a] Diable Avionics 1.82 (08/05/2017)
« on: May 15, 2017, 06:09:37 PM »
hay um slight problem.  I CAN'T FIND THE DOWNLOAD BUTTON !!!!

It's hiding behind the "enlist today" image in the original post.  Took me a while to find that myself; it's not at all obvious that that particular image is linked to the download.

where is it I can't find it. and thanks for helping






It doesn't work anymore

9
Mods / Re: [0.8a] Diable Avionics 1.82 (08/05/2017)
« on: May 15, 2017, 05:58:46 PM »
Where is the download for 1.82 for this mod? ive spent three hours looking for the download, please help.  >:(

10
Mods / Re: [0.8a] Diable Avionics 1.82 (08/05/2017)
« on: May 15, 2017, 05:20:02 PM »
hay um slight problem.  I CAN'T FIND THE DOWNLOAD BUTTON !!!!

It's hiding behind the "enlist today" image in the original post.  Took me a while to find that myself; it's not at all obvious that that particular image is linked to the download.

where is it I can't find it. and thanks for helping


11
Mods / Re: [0.8a] Diable Avionics 1.82 (08/05/2017)
« on: May 15, 2017, 04:55:46 PM »
hay um slight problem.  I CAN'T FIND THE DOWNLOAD BUTTON !!!!

12
hi um GraphicLib is not downloding as a .zip help pleas!

Pages: [1]