Fractal Softworks Forum
February 23, 2019, 06:10:53 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Starsector 0.9a is out! (11/16/18); In-dev patch notes for 0.9.1a (01/31/19)
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 43
  Print  
Author Topic: [0.8.1a] STARSECTOR Ship&Weapon Editor (v2.7.4)  (Read 237493 times)
ValkyriaL
Admiral
*****
Posts: 2145


The Guru of Capital Ships.


View Profile
« Reply #555 on: May 31, 2014, 02:42:49 AM »

The Error_Exeption_Violation is getting worse by the day, i have to replace the editor files after every ship i make or change now. Undecided
Logged
xenoargh
Admiral
*****
Posts: 4398


View Profile
« Reply #556 on: June 05, 2014, 12:32:49 PM »

Heyas.  Can you please exclude Decorative weapons from not being auto-assigned to a Group?  They should never get written to a Group.
Logged

Check out my SS projects Smiley
Okim
Admiral
*****
Posts: 2145



View Profile WWW
« Reply #557 on: June 22, 2014, 01:03:47 PM »

Yeah, that makes it a bit difficult to modify packs of ships with decorative dishes and etc...
Logged

joe130794
Commander
***
Posts: 209


View Profile Email
« Reply #558 on: July 27, 2014, 07:51:55 AM »

could it be made to automatically place ship files in the respective files because i tried to make a ship before and had no idea where to put any of the files or how to incorporate it into the mods so i could buy it
Logged
ValkyriaL
Admiral
*****
Posts: 2145


The Guru of Capital Ships.


View Profile
« Reply #559 on: July 28, 2014, 10:05:36 AM »

Many moders have their mods structured differently, so making that process automatic would only cause problems. Undecided
Logged
joe130794
Commander
***
Posts: 209


View Profile Email
« Reply #560 on: July 28, 2014, 10:48:08 AM »

ah bummer
Logged
Xalendi
Commander
***
Posts: 198


View Profile
« Reply #561 on: August 07, 2014, 02:53:10 AM »

Hi,

Recently I've had an odd problem with your editor. Previously, it worked great, other than the odd Exception error.

Lately, however, no matter what I do, when I open it, it's just a blank black window. I can press I, and load a ship image, at which point the stars and my ship will appear. But that's it. The interface seems to freeze, though the window does not - the actual window can be moved/closed etc, just fine. But if I try to zoom in on my ship, or move it around, or use any of the keyboard commands other than I to load a ship, nothing happens.

Any ideas what could be causing this?
Logged
Debido
Admiral
*****
Posts: 1183



View Profile
« Reply #562 on: August 07, 2014, 03:32:00 AM »

Hi,

Recently I've had an odd problem with your editor. Previously, it worked great, other than the odd Exception error.

Lately, however, no matter what I do, when I open it, it's just a blank black window. I can press I, and load a ship image, at which point the stars and my ship will appear. But that's it. The interface seems to freeze, though the window does not - the actual window can be moved/closed etc, just fine. But if I try to zoom in on my ship, or move it around, or use any of the keyboard commands other than I to load a ship, nothing happens.

Any ideas what could be causing this?

A similar bug happens to me, all 3 of my screen go completely black until I exit the editor. Possibly a nVidia thing? I assume this uses OpenGL or something?
Logged
Debido
Admiral
*****
Posts: 1183



View Profile
« Reply #563 on: August 08, 2014, 05:59:05 AM »

Actually feature request:

When you're adding weapons, the weapons selection box is capped to 80% the height of the window. When you have around 100 weapons or so, they don't all fit....
Logged
maximilianyuen
Captain
****
Posts: 356



View Profile
« Reply #564 on: August 10, 2014, 11:00:00 PM »

quick bug report:

if your rgb value is [120,120,120,120]
it will end up being [12,12,12,12]

any value with 0 end will be cut away
Logged

Fleet construction in progress.
Lucian Greymark
Captain
****
Posts: 274



View Profile Email
« Reply #565 on: August 20, 2014, 02:10:32 AM »

Ughhhh I was so confident this was going to work, could someone walk me though exactly what I'm seeing in this error report?



EDIT: Might have fixed it myself, stand by

EDIT2: I actually just fixed it, it's cool. On a brighter note I'm modding now *Grin* so you can expect to see an alpha state build of my mod on the forums soonish with full campaign functionality and a whole new faction of kit bashed sprites. Basic for now, but we'll see where we go with it.
« Last Edit: August 20, 2014, 02:35:25 AM by Lucian Greymark » Logged
Trylobot
Global Moderator
Admiral
*****
Posts: 1163



View Profile WWW
« Reply #566 on: August 26, 2014, 01:20:07 AM »

Looks like I need to spend some time bugfixing the ol' editor. Some of these sound pretty serious. Sorry for not being as watchful.
Logged

biotic
Ensign
*
Posts: 29



View Profile Email
« Reply #567 on: September 18, 2014, 01:10:01 AM »

Your editor is awesome, really.
You have my respect.
Logged
Okim
Admiral
*****
Posts: 2145



View Profile WWW
« Reply #568 on: September 26, 2014, 12:15:44 AM »

Guess you`ll have a bit of extra work after the 0.65a comes out. I hope to see an option to create/modify skins with your editor Smiley
Logged

WKOB
Admiral
*****
Posts: 725


Odobenidine Benefactor


View Profile
« Reply #569 on: November 09, 2014, 04:14:50 PM »

Actually, wait, before I confirm this... your donation button still works, right? Like it's connected to your active paypal account and all?
Logged

Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 43
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2011, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!