Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.9.1a is out! (05/10/19); Blog post: Painting the Stars (02/07/20); Updated the Forum Rules and Guidelines (02/29/20)

Author Topic: Infinite battle & no CR loss  (Read 142 times)

Ablus

  • Ensign
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Infinite battle & no CR loss
« on: February 14, 2020, 07:50:59 PM »

Mod list:
High Tech Armada 0.7.1e
LazyLib 2.4f
MagicLib 0.28
Nexerelin 0.9.5h
Scy Nation 1.58
Seeker - Unidentified Contact 0.3
SWP 1.10.5
GraphicsLib 1.4.1

The battle takes place at player controlled Chicomoztoc, with star fortress intact. The enemy fleet is something like 8 Cathedrals (SWP), 7 Legions, and other assorted ships. The battle takes about 45 minutes, and after the ships stop coming in, and the claim victory option is nowhere to be seen, I decide to sweep the map from top to bottom, making sure to cover every pixel of it. At this point, around 30 minutes have passed since the last ship was destroyed, and none of the ships have experienced any reduction in CR.

With no ships found, and no ships sent in, I am at this point convinced that it's a bug. I then decided to order a full retreat, and after all the ships had left the battle and the game still insisted I stayed in, I decided to leave my computer for a while. About an hour later, I come back to find the battle still going, with the lone star fortress spinning around as usual.

TL;DR:
The battle does not end after the enemy fleet was defeated, no ships lost any CR, and ordering a full retreat didn't end the battle either. Total battle runtime was about two hours give or take.
Logged

Pandora

  • Ensign
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
    • Email
Re: Infinite battle & no CR loss
« Reply #1 on: February 17, 2020, 08:22:04 PM »

Perhaps the Starsector.log could show us the culprit? Try and post the parts that are preceded by ERROR.
I know that can help out a great deal in narrowing things down.

Logged