Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.95a is out! (03/26/21)

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - NightfallGemini

Pages: 1 ... 10 11 [12]
166
Mods / Re: Project Titan
« on: November 15, 2014, 03:07:30 PM »
The trailer gave me that same vibe the EVE Online trailers do. Love it~

167
Mods / Re: [0.65.1a] Scy V0.8 (12/11) Rearmored Update
« on: November 13, 2014, 04:33:26 PM »
If you know the way there, does this make getting to Tartarus any more difficult or will the way always be where it should be (I'm being vague for obvious reasons :v) relative to Tartarus?

168
Mods / Re: Diable Avionics (v. 0.75a)
« on: November 03, 2014, 12:07:55 PM »
This is a silly question, but is this faction compatible with the newest version? :s

169
Hey there, back again with a bug report.

I was trying to take over an enemy station with my combat character in a lone Conquest, and I was hacking away at the larger 'city' stations (not the Jeans, I forget what the citylike ones are called) and the game CTD'd.

I checked the log and this was the error:

Code
771719 [Thread-5] ERROR com.fs.starfarer.combat.O0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  - java.lang.NullPointerException
java.lang.NullPointerException
at data.scripts.weapons.ai.StandardPDAI.advance(StandardPDAI.java:296)
at com.fs.starfarer.combat.systems.G.Ò00000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.combat.systems.G.advance(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.combat.entities.Ship.advance(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.combat.CombatEngine.advance(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.combat.G.ØÓÒ000(Unknown Source)
at com.fs.oOOO.A.Ò00000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.combat.O0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.o00000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher$2.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Not sure what caused it, only other time it crashed like this was when I was fighting a techmining fleet while grinding blueprints.

170
I think I found a weird bug with stealing derelicts. After a certain number of capital ships, stealing a capital ship will make a bugged clone of a capital I currently have. All I can do with this thing is stash it and then mess with mothballing to get the original's CR back to full. I'm using the boarding laser if it makes any difference.

E: Scratch that, it's starting to clone any ship I have in fleet with the same hull. Also, it turns out I can sell the clones and it'll leave the originals, but aside from that and storage the game seems to be treating them as the same object.

171
What's an effective starting fleet style? In the old version, I tried the old school frigate 'wolf pack' and it worked for the most part, but this time I tried fighter wings and it felt more like something to convert to late game rather than something to roll with early on. With the new crew system it's a very fragile balance to strike, and I like having things just perfect when I start out. Any pointers?

172
Mods / Re: [0.6.2a] Omnifactory v1.9 (released 2014-05-09)
« on: May 19, 2014, 09:12:53 PM »
Ahhh, okay, thanks. Didn't know it was a pack-in, I feel quite dumb now. :v

173
Mods / Re: [0.6.2a] Omnifactory v1.9 (released 2014-05-09)
« on: May 19, 2014, 07:05:18 PM »
Alright, I had initially deleted my post since I thought it was just because I was accidentally using the wrong version of Exerelin, but now I'm using the latest stable dev version and  this error keeps happening:

Code
99632 [Thread-5] INFO  com.fs.starfarer.loading.LoadingUtils  - Loading JSON from [data/config/omnifac_settings.json]
99632 [Thread-5] INFO  data.scripts.world.OmniFac  - Loaded settings successfully
99760 [Thread-5] ERROR com.fs.starfarer.combat.O0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  - java.lang.NoSuchMethodError: data.scripts.world.OmniFac.loadSettingsFromJSON(Ljava/lang/String;)V
java.lang.NoSuchMethodError: data.scripts.world.OmniFac.loadSettingsFromJSON(Ljava/lang/String;)V
at exerelin.OutSystemStationConstructionFleet$1.run(OutSystemStationConstructionFleet.java:79)
at com.fs.starfarer.campaign.ai.CampaignFleetAI.advance(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.campaign.fleet.CampaignFleet.advance(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.campaign.BaseLocation.advance(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.campaign.CampaignEngine.advance(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.campaign.A.o00000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.B.ØÓÒ000(Unknown Source)
at com.fs.oOOO.A.Ò00000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.combat.O0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.o00000(Unknown Source)
at com.fs.starfarer.StarfarerLauncher$2.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

I don't really know what's causing it, all I know is as soon as the station constructor fleet pulls up to the planet, the game crashes with this error. I'm set to try it with everything vanilla except LazyLib and Omnifactory to see if I can replicate it there.

E: Alright, with vanilla it just spawns the factory hanging off a random planet. Could this be an issue with Exerelin more than Omnifactory?

174
Bug Reports & Support / Re: Odd launcher problem.
« on: October 16, 2013, 05:16:22 PM »
Yeah, taking a look at the entry I can't imagine it would have anything to do with the issue. I copied over my x64 JRE, problem still persisted (although this might allow me to allocate more than 512-1024MB of memory without the client refusing to start. :P).

Nothing really comes to mind of what could be causing this. :/ If I had a VM installed I'd test it on that to see how it does on an entirely fresh machine, but I don't.

175
Bug Reports & Support / Re: Odd launcher problem.
« on: October 16, 2013, 02:16:44 AM »
Problem still persists, even after a completely clean reinstall both on the main launcher menu and the mods menu.

I did notice that the fresh copy remembered my key, my mod selections and my display/sound settings. Are these stored in a reg entry that isn't removed when uninstalling, and if so would that possibly be the key to this issue?

176
Bug Reports & Support / Odd launcher problem.
« on: October 15, 2013, 01:01:16 AM »
When I click on mods or the resolution options, the menu appears to tear and superimpose onto the upper left of the launcher. I'm not too sure what could cause this, unless 0.6a left behind something after I uninstalled it to cleanly install 0.6.1a. :s

177
General Discussion / Re: Combat readyness poll.
« on: October 15, 2013, 12:58:33 AM »
I would say it's fine for the vanilla game even if I'm not really partial to it. If people want it to be removed, I would figure someone will eventually make a mod or put it in a TC compilation.

Pages: 1 ... 10 11 [12]