Fractal Softworks Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Starsector 0.9.1a is out! (05/10/19); Updated the Forum Rules and Guidelines (02/29/20); Blog post: GIF Roundup (04/11/20)

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - instago

Pages: [1]
1
I went to the ship graveyard to recover ships, and I chose to salvage some that otherwise could be recovered. There are no ships remaining in the graveyard. The quest marker is still there on the planet, and when I return to the station to try to complete it, there's no new dialogue/ new mission offered. I went ahead and cleared the pirates around the stiation with the new ships, and still nothing.

Zipped save on dropbox, clicky.

2
Bug Reports & Support / [0.7.1a] Save and backup fail to load
« on: December 11, 2015, 09:20:09 PM »
Edit: Fixed. Needed to uninstall starsector, and check the checkbox for deleting user files. When I reinstalled, the issue was fixed.

Running exerelin, SS+, version checker, and blackrock driveyards. 64bit jre, min set to 4gb, max to 12gb (I have 32gigs). Uploading my saves and log to megaupload.

Note: I believe .bad2 was the original save file, and the non-.bad2s are the backups. Weirdly, the campaign.xmls have the same create time, and very similar modified times. I think they are 6 seconds apart.

I have a tendency to double save/ quicksave, out of paranoia. Seems it has somehow screwed something. Maybe. I'm not sure.

Log mentions:

Caused by: javax.xml.stream.XMLStreamException: ParseError at [row,col]:[957200,3]


Pages: [1]